Thursday, April 19, 2007

O campanie ca nici o alta

Bun… toata lumea participa la Olimpiade, nimic special aici, lucru care ne deranja profund. Cum adica să nu fim noi mai cu mot decat toti ceilalti? Echipa trebuia să faca istorie, să ramana în memoria Olimpiadelor pentru totdeauna… trebuie să recunoasteti că stam foarte bine cu planurile pe termen lung şi cu idealismul, dar, ce să-I facem, asta e varsta.
Asa ca, ce ne-am gandit noi. PR pentru altii facem că asta este concursul, dar PR în interiorul concursului nu a facut nimeni niciodata.:D Foarte instabil conceptual asta: “niciodata” – ar trebui demontat, de catre noi :PPP. A inceput o riguroasa munca de cercetare care a durat aproximativ 5 minute şi a reusit să identifice o problema: comunicarea pe forumurile Olimpiadelor. Intrati o singura data pe un forum OC şi o să intelegeti la ce ma refer: toti se cearta, toti sunt suparati, toti dau cu pietre, pe scurt, nu exista fairplay. Iata un gand de nesuportat pentru un relationist. Asa s-a nascut campania noastra de fairplay.
A fost o contaminare generala, cu fundite verzi “impotriva luatului la misto pe forumuri”, cu mesaje online în care toti isi dadeau cu parerea despre campanie. Fairplayul era pe buzele tuturor, subiectul cel mai fierbinte al zilei şi să spunem că nimeni nu mai putea să rosteasca vreodata cuvantul fairplay fara a ne promova pe noi. A fost pur şi simplu PR. Daca vreti să cititi campania, o gasiti mai jos. Enjoy şi, nu uitati, fiti fairplay!

6 comments:

Raz said...

Si campania asta merita sustinuta, totul pentru o cauza nobila ;)

Iris said...

In ziua de azi cand a fi badaran si a te certa si a arata lumii cat esti tu de interesant ca stii sa ripostezi prin diferite metode,mai mult sau mai putin ortodoxe, campania voastra este intr-adevar necesara:)

Unknown said...

ce inseamna sa fii istet! :) fairplay!! tare!

Unknown said...

In cazul acesta sunteti promovati la fiecare meci, partida de la orice sport care exista pentru ca toate au la baza FAIRPLAY !
Mai conteaza si cat de "cilivizata" e tara !
Incercati o campanie anti coca-cola :D am io cateva idei :)

Unknown said...

hai alex ca ..coca cola e buna..are gust bun..:))..nai murit inca de la ea..cat despre fairplay...trebuie sa fii tare...sa cunosti ce vrei si unde vrei sa ajungi...pt ca daca te parasesc toti pe drum si nu te mai sustine nimeni..tu trebuie sa continui sa mergi...asa "singur"..pana la un moment dat isi revin altii si te insotesc....

alyn said...

Cu aceasta campanie sunt intru totul de acord... desi nu stiu daca sunt chiar fairplay,intrucat nu consider ca trebuie sa cedez de fiecare data cand sunt provocat, chiar daca sunt provocari mai neortodoxe... eu zic ca trebuie sa stii sa te impui in orice situatie (fara violenta bineinteles :P)