Saturday, April 28, 2007

Sedinta foto




Oricine merge pe la concursuri stie ce inseamna sa trebuiasca sa creezi imaginea unei echipe... ca doar suntem toti oameni de relatii publice. Pentru noi, imaginea insemna inclusiv pozele pe care trebuia sa ni le facem pentru Olimpiade. Nu are sens sa mai spun cat timp NU aveam pentru sedinte foto si alte prostioare. Dar, ce sa faci, o imagine bine construita cere sacrificii... Se vede cat de chinuiti suntem, nu-i asa?




Asa ca totul a inceput ca un chin. Am chemat un prieten cu un aparat de fotografiat si ne-am rugat de el sa scoata ce poate din noi (la cat de obositi eram, ma mir ca ne-am putut recunoaste prin poze :)) Oricum, nu pot sa spun ca pana la urma nu ne-am distrat. Ceea ce a inceput ca un rau necesar s-a terminat, ca de obicei, cu multe ore de orice altceva decat munca. Si, in fond, cine poate sa ne acuze de ceva? Aveam si noi nevoie de putina relaxare inainte de concurs, nu?

6 comments:

Raz said...

poze poze poze :>

Iris said...

Imagine frumoasa a unei echipe. Nu se cunoaste oboseala;)

Unknown said...

a'ti invatat si voi ca imaginea conteaza :D imaginea conteaza - spune multe sau nu spune nimic! la voi a spus :)

Unknown said...

Toata lumea munceste din greu sa ajunga sa aiba un servici sa fie platit pentru munca pe care o indeplineste. Niciodata nu vei fi platit sa fii om, ai dreptul la timp liber, sa dezlantui rebelul din tine :D
Born to be wild !

Unknown said...

tare....daca imbini placutul cu utilul.,distractia cu munca(cand se poate)...ai un timp extraordinar ..care nu o sal uiti..si daca mai faci si foto la acel moment..e si mai tare..:)

alyn said...

cu zambetul pe buze orice obstacol poate fi trecut cu mai multa usurinta... si eu vad multe zabete aici... frumoasa echipa.